Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Olet luonut itsellesi hahmon, ja olet valmis astumaan jalallasi Lontoon kaduille. Alahan mennä siitä, työpäiväsi varmaan alkaa pian. Hopi hopi roolimaan! 

Kannatta myös kysellä muilta pelaajilta, jos hahmonne voisivat vaikka kohdata, ehkäpä ystävystyä tai kenties jopa rakastua. Kaikki on sallittua realismin puitteissa.

 

Selvennys

Nimi-kohtaan laitat hahmosi nimen, esimerkiksi John Smith. Kotisivut-kohtaan ei tarvitse laittaa mitään, ja Kommentit-kohtaan kirjoitat sitten sen, mitä hahmosi tekee, eli roolin. Roskaposisuojaus-kohdassa sinun täytyy laskea lasku, jotta rooli julkaistaan. 
 

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Nancy Bailey

24.04.2017 07:08
"Saattaa jopa onnistua, jos mennään tänään nukkumaan tosi myöhään", naurahdin. Enhän minä ole mikään pitkään nukkuva ihminen.
"Mutta onneksi huomenna on vielä sunnuntai", Lucas vastasi ja lappasi puuroa suuhunsa. Istahdin häntä vastapäätä ja aloin leikkaamaan käärittyä munakasta/mikä lie jonka sisään olin tunkenut kaikenlaista.
"Mitä tänään tehdään?" kysyin yhtäkkiä.

Nimi: Lucas Cantillen

23.04.2017 19:05
Jäin nojaamaan keittiötiskiä vasten ja katselin tyttöystävääni, joka hääräsi aamiaisen kanssa.
Hymy karkasi kasvoilleni ja vastasin hänen kysymykseensä:
"Hillosilmä, kiitos."
Otin muutaman askeleen eteenpäin ja istahdin syömään aamiaista. Nancy oli laittanut vaikka mitä: puuroa, munakasta sekä maito ja mehutölkitkin olivat pöydässä.
"Mä voin tehdä huomenna aamiaista, niin sä saat nukkua", sanoin ja otin puurolusikan käteeni.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

22.04.2017 08:05
"Varo ettei puuro pala", sanoin ja väänsin kattilan teho pienemmälle samalla kun annoin huulieni painui vasten Lucaksen huulia. Tunsin kosketuksia ympäri kehoani.
"Eikö sulla olis jo nälkä?" kysyin suudelmien välissä, "munakas jäähtyy."
Lucas pudisti hiukan päätään, mutta sitten kuulin hänen mahan kurnivan. Suutelin häntä vielä viimeisen kerran, ennen kuin mies nosti minut alas keittiötiskiltä.
"Munakasta, juotavaa ja puuroa", sanoin kauhoin puuroa kauhalla lautasiin.
"Voisilmä vai hillosilmä?" kysyin Lucakselta.

//Lucas?

Nimi: Alexy Morris

22.04.2017 08:04
Pidin Margoa lempeässä halauksessa . Sanoin hänen olevan ihana, jolloin Margo sanoi minua vielä ihanemmaksi. Naurahdin hiljaa. Puppy kutsui minua maailman ihanimmaksi ihmiseksi. "Sä sytytät mun sydämen palamaan rakkauden liekkeihin." mumisin vastaukseksi, kasvot hänen hiuksiaan vasten(?). Hän suuteli varovasti kättäni ja sormiani. Omat huuleni hapuilivat pehmeästi tytön korvaa(?). Toinen käsi oli Margon suutelussa, toinen oli kiertynyt hänen selkää vasten ja painoi hellästi toista kylkeä(?) "Kulta, mä lupasin enolleni olla kotona pian, koska enon tuttu tulee kylään. Sitä ennen pitäs siivoilla." sanoin rauhallisesti ja suukotin uudelleen Margon korvaa(?) En kuitenkaan liikkunut vielä mihinkään, odottelin mitä Puppy vastaisi.

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 21:41
Aurinko paistoi verhojen läpi makuuhuoneeseeni. Oli myöhäinen aamu. Ai että, nukuin hyvin. Maccini oli pudonnut sängyltä, mutta pehmeälle karvamatolle. Ihan sama.
Avasin silmäni ja siristelin niitä hetken kirkkaassa paisteessa. Yritin nousta ylös. Huomasin olevani vain boksereissani.
Yritin muistella, mitä edellisenä yönä oli tapahtunut, mutta olin niin hirveän väsynyt, että muistaminen oli vaikeaa.
Makasin hetkisen sängyllä, kunnes pääsin vihdoin ylös. En jaksanut pukea muita vaatteita päälleni, joten menin alushousuillani keittiöön.
"Huomenia!" Nancy huikkasi hellan äärestä.
"Mitä sinä..." hieroin silmiäni.
"Toivottavasti ei haittaa, että lainasin keittiötäsi... ja tätä paitaa", Nancyn puhuessani muistini alkoi heräillä ja muistin kaiken.
Menin Nancyn luo ja nostin hänet tiskipöydälle. Annoin käsieni vaellella hänen kehollaan, samalla kun hukutin hänet suudelmiin.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 21:33
Nukahdin syvällä peiton alla suljettuani silmät. Uni vei minut mukanani, kauas pois todellisuudesta. Olin niityllä hyppelemässä iloisesti kuin pikku tyttö. Silloin taivas pimeni ja heräsin jälleen todellisuuteen. Huomasin auringonvalon kajastavan verhojen läpi makuuhuoneeseen. Lucas nukkui vieressäni, muttei kuorsannut. Nousin hiljaa sängyltä pois ja vedin taas farkut jalkaani. Katsahdin Lucaksen vaatekaappiin, josko sieltä löytyisi T-paitaa lainattavakseni.
"No, toivottavasti ei haittaa, että lainaan tätä nopeasti", kuiskasin hiljaa ja pujahdin mustan paidan sisään. Astelin keittiöön ja tutkin sen kaappeja. Vedin eräästä ulos pannun ja jääkaapista munia. Viiden minuutin kuluttua minulla oli kaksi vastapaistettua munakasta valmiina.
"Ja toivottavasti ei myös haittaa että lainaan keittiötäsi", tirskahdin itsekseni. Katoin pöydän ja laitoin meille molemmille myös juotavaa. Kävin myös nappaamassa jääkaapista ruisleipää.
"No jaa, keitän myös puuroa", ajattelin ja panin toimeksi. Juuri kun puuro poreili kattilassa, kuulin, kuinka Lucas käveli keittiöön.
"Huomenia!" sanoin.

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 21:10
Nancyn haukotus tarttui minuun.
"En mitään erityistä tänä iltana, koska muaki väsyttää ja työjutut stressaa", lysähdin Nancyn viereen sängylle.
Onneksi sänky on suuri, niin mahdumme hyvin molemmat nukkumaan siinä.
"Ensin pitäs kuitenki hoitaa yks työjuttu", sanoin ja nousin istumaan.
Otin yöpöydältä mustan maccini ja menin takaisin makaamaan.
"Sori. Onneks alkaa viikonloppu, niin ei haittaa jos menee myöhään. Sä voit nukkua, jos sä haluat", silitin Nancyn reittä toisella kädelläni ja toisella kädellä käytin läppärin hiirtä.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 20:46
"Se, että sulla on ollu monta tyttöystävää ei tarkoita että tästä ei tulisi mitään", sanoin ja avasin suuni pieneen haukotukseen.
"Ja väsyttäähän mua", sanoin ja tuijotin syvälle Lucaksen silmiin. Silitin sormilla Lucaksen hiukan vielä kosteita hiuksia. Hän jatkoi solisluitteni suutelemista.
"Saat multa mitä sä haluat", sanoin vielä, "mitä sä haluat?"

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 20:21
"Sä sanoit että sä oot väsyny", lopetin suutelemisen hetkeksi. "Ei siltä vaikuta."
Suutelin Nancyn solisluita.
"Ootko sä varma, että sä uskallat olla mun kanssa tälleen? Mulla on ollu aika monta tyttöystävää ja mulla on ehkä vähän semmone playerin maine mutta jos sä oot varma tästä niin mä voin tehä sun elämästä täydellistä", kuiskailin ja suutelin hänen vatsaansa. "Varotuksen sanana mä oon tottunu saamaan kaiken, mitä mä haluun ja sen mä myös saan."
Nostin katseeni kohtaamaan Nancyn silmät samalla kun hymyilin vain toisella suupielellä.

//Nancy?

Nimi: Lunatra

21.04.2017 19:59
Tosta jäi vielä tää:

//Lucas?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 19:59
"Sustakin on tosi vaikee", sanoin, kun Lucas jatkoi hiukan alemmas. Miehen kynnet silittivät hellästi kurvikasta vartaloani. Pääni pinnalla tuntui toisen käden hento kosketus. Huulemme kohtasivat jälleen ja suutelin Lucasta kiihkeämmin. Sitten mies jatkoi jälleen yhä alemmas vartaloani.

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 17:52
"Ei mulla mitään erikoista..." hengähdin kun makoilimme sängyllä. "Susta on vaan vaikee pitää katse erossa."
Käännyin kyljelleni ja silmäilin Nancyn vartaloa. Sitten käännyin katsomaan häntä silmiin ja silitin hänen poskeaan ja ajoin sormiani hänen hiustensa seassa.
Liikahdin niin, että nyt minä oli hänen päällään. Sitten aloin suudella häntä ensin huulille ja sitten vähän suun ohi ja alemmas kaulaa. Samalla sivelin hänen kylkiään käsilläni.
"Sano jos haluat että lopetan", hengähdin suudelmien välissä.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 17:37
"Ai lumoava?" naurahdin hymyillen ja suutelin vielä kerran miestä, "todellakin!" Kaadoin Lucaksen sängylle.
"Kerro jo!" hoputin miestä ja kierähdin ketterästi pois tämän päältä, "mä olen hiukan epäkärsivällinen, tai kärsimätön."

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 17:11
Suutelimme hetken ja kun lopetimme, repesin hymyilemään.
"Mitä?" nosti toista kulmakarvaansa.
"Ei mitään..." vastasin ja yritin pitää katseeni hänen silmissään. "Sä vaan oot... öö... lumoava."
Oli vaikea saada sanoja suusta ulos. "Tuota..."

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 17:02
Riisuuduin siihen paikkaan Lucaksen pöhkön ilmeen alla. Avasin napin huolellisesti, etten taas vahingossa repäisisi yhtä pois, niin kuin viimeviikolla kävi. Jouduin itse ompelemaan napin taas paikoilleen. Avattuani napit, vetäisin valkoisen kauluspaidan tyyppisen venymättömän paidan pois päältäni. Sen jälkeen otin vyön ja farkut pois. Astelin sängyn reunalla istuvan Lucaksen luo ja otin häntä kiinni kaulan takaa. Kohotin toista kulmakarvaani kuin kysyäkseni jotain.

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 15:36
"Toki", vastasin hymyillen. "Mutta jos suot nyt anteeksi, käyn pukemassa päälle ja siivoan vaatteeni huoneeni lattialta.
Laskin lasin sohvapöydälle ja marssin takaisin huoneeseeni. Siivosin vaatteet ja petasin sänkynikinl. Silmäilin huonettani. Ihan siistiltä näytti. Makuuhuoneessani on musta sänky, jonka vierellä tummasta puusta tehdyt yöåöydät. Lisäksi on ovi vaatehuoneeseen, jossa säilytän vaatteitani. Kävelin sinne ja laitoin päälleni vaaleanharmaat verkkarit ja valkoisen t-paidan.
Sitten lampsin takaisin olohuoneeseen.
"Makuuhuone on täällä", otin Nancyn kädestä kiinni ja johdatin hänet talon läpi makuuhuoneeseeni.
Kun menimme sisään, säädin valaistusta hiljemmalle ja kävin sulkemassa verhot.
Otin päiväpeitosta kiinni ja heitin sen syrjään. Alta paljastuivat tummat vuodevaatteet. Lysähdin sängylle ja laitoin herätyskellon pois päältä. Sitten vetäisin paidan ja housut pois päältäni ja heitin ne lattialle. Sitten käännyin Nancyn puoleen ja hymyilin pöhkösti.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 15:04
Lucas marssi keittiöön ja otti molemmille lasilliset poreilevaa samppanjaa. Hän tuli takaisin ja ojensi toisen minulle. Join siitä kulauksen. Kylmä samppanja virtasi kurkussani samalla kun Lucas istui viereeni.
"Leffa?" kysyin ja join taas yhden kulauksen. Vaikka eilen katsottiinkin jo leffa, silti teki mieli katsoa jotain.
"Sarja?" mies vastasi ja avasi Netflixin. Valitsimme sarja jota katselimme. Ensimmäinen jakso kesti noin puoli tuntia, mutta loput olivat pitempiä. Aina joidenkin jaksojen välissä nostin päätäni suudelmaan. Miehen huulet tuntuiva pehmeiltä ja lämpimiltä kylmään ja poreilevaan samppanjaan verrattuna.
"Nyt mua väsyttää", sanoin ja hieraisin silmääni, "saanko jäädä yöksi?"

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

21.04.2017 14:32
"Juliette ei osaa letittää", puhuin hiljaa ja nostin sitten katseeni kohtaamaan Nancyn.
Hiplasin hänen hiuksiaan vielä hetken ja annoin niiden sitten valahtaa hänen hartioilleen.
"Käyn nopeasti suihkussa, jos ei haittaa", sanoin ja vetäisin paidan pois samalla, kun kävelin kohti kylpyhuonetta.
Heitin vaatteet makuuhuoneeni lattialle, samalla kun kävelin siitä ohi. Menin kylpyhuoneeseen ja avasin suihkun. Laitoin veden tuli kuumalle, koska pidän kuumista suihkuista.
En ollut suihkussa kauaa, ehkä viitisen minuuttia. Sitten otin naulasta harmaan pyyhkeeni. Kuivasin hiukset pörröttäen niitä ja astuin sitten ulos. Marssin keittiöön, joka on yhteydessä olohuoneeseen. Avasin jääkaapin ja silmäilin sen sisältöä. Saamppanja maistuisi. Kylmä, poreileva lasi samppanjaa. Kuulostaa hyvältä.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

21.04.2017 07:52
Istahdin Lucaksen viereen sohvalle. Mies alkoi letittää osaa hiuksistani.
"Ensimmäinen mies, joka osaa letittää", naurahdin ja letitin itsekin toista osaa. Letti syntyi todella nopeasti ja jätin sen purkautumaan.
"Sähän oot nopea", Lucas hihkaisi ja oli jo puolivälissä. Nojasin häneen kun hän vielä letitti.
"Letitys kuuluu tyttöjen yleistaitoihin", vastasin ja käänsin kasvoni lähelle Lucaksen kasvoja. Suutelimme pitkään, ja riisuin jo jakkuni ja jäljelle jäi vain valkoinen, kuultava kauluspaita.

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

20.04.2017 21:16
Tilasin meille hampurilaiset. Sitten menimme istumaan pöytään ja odotimme ruokiamme.

Hetkisen odottelun jälkeen tarjoilija saapui ruokiemme kanssa.
"Hei, puuttuiko teiltä jotain?" hän kysyi.
"Kyllä kiitos", vastasin ja otin ruokamme.
Annoin Nancylle hänen hampurilaisensa.
Sitten aloimme syödä.

Kun olimme syöneet lähdimme huvipuistosta. Alkoi olla jo myöhä, ehkä lähemmäs puolta yötä. En ollut katsonut kelloa koko aikana.
Kävelimme käsi kädessä parkkipaikalle. Etsimme autoni, missä kylläkin meni hetki.
Nancy silmäili autoani. "Eikös sulla ollut ennen se valkonen mersu?"
"Olihan mulla", otin auton avaimet taskusta ja avasin ovet. "Se alko jo olla aika vanha, joten myin sen ja ostin tän entisöidyn corvetten."
Hymyilin Nancylle ja avasin hänelle oven.
"Lisäks tää on eurooppalainen malli eli täs on ratti oikeella puolella", selitin ja istahdin autoon. "Ja se oli avoauto, ja täällä sataa aika usein."
"Mut täällähän ajetaan vasemmalla puolella, eli tää on väärällä puolella?" Nancy sanoi hämmentyneenä.
"Niin, mutta mä kasvoin Ranskassa ja siellä ajettiin oikeella puolella. Siks tää on mulle luontevampaa", selitin.
Käynnistin corveten moottorin ja kuuntelin sen hyrinää.

Saavuimme asunnolleni. Laitoin eteiseen valot, ja menin sisään. Heitin avaimet avainkoriin ja takin naulakkoon. Otin myös kengät pois.
Lysähdin mustalle nahkasohvalle. Nancy tuli istumaan viereeni. Aloin hiplata ja silittää hänen hiuksiaan ja yritin tehdä lettiä pienestä osasta hiuksia.

//Nancy?

Nimi: Nancy Bailey

20.04.2017 20:56
Tirskahdin kerran, mutta suutelin Lucasta muista piittaamatta. Käteni kietoutuivat hänen kaulan ympärille ja hänen minun vartalon ympärille.
"Jatketaanko sun kämpässä?" kysyin humoristinen pilke silmäkulmassani.
"Toki", hän vastasi ja suuteli minua vielä kerran. Sitten nyökkäsin kohti hampurilaisravintolaa, "miten olisi hamppari?"
Lucas veti minut jonottamaan ja tilasi molemmille.

//Lucas?

Nimi: Lucas Cantillen

20.04.2017 19:31
Nousimme vuoristoradasta ja lähdimme kävelemään poispäin.
"Minulla alkaa olla nälkä. Entäs sinä?" käännyin Nancyn puoleen tyytyväisenä hymyillen.
Puristin hänen kättään kävellessämme.
"Mitä haluaisit syödä?" kysyin ja pysähdyimme samalla keskelle huvipuiston keskustaa.
Ensin en antanut hänen ollenkaan vastata, vaan vedin hänet lähelle suudelmaa varten. Ihan sama, vaikka ihmiset ympärillä katselisivatkin meitä.

//Nancy?

//Nancy?

Nimi: Margo March

20.04.2017 19:29
"Mut sä oot ihanampi. Paljon ihanampi", kuiskasin.
Hymyilin onnellisena, ja suutelin pojan kättä(?).
"Alexy, oot oikeesti ihanin ihminen jonka tiedän", sanoin.
Otin pojan käden omieni väliin(?) ja suutelin varovaisesti tämän sormia(?). En ollut oikeastaan ikinä tuntenut mitään niin vahvaa ketään kohtaan.

Nimi: Nancy Bailey

20.04.2017 19:26
"Sille että kysyisin sinua tyttöystäväkseni", Lucas huusi todella kovaa. Hymähdin itsekseni mielessä. Lucaksen kanssa oli helppo olla, luulen, että hän ymmärsi.
"Ei ole!" huudahdin takaisin ja puristin miehen kättä todella lujaa, "tottakai minä haluan!"
Kirkaisin kovaa ihan vain sen takia, koska kaikki muutkin kiljuivat.
"Kaikki hyvin?" Lucas kysyi kun vaunu oli pysähtynyt ja oli aika lähteä seuraavaan laitteeseen.
"Kaikki hyvin", sanoin ja purskahdimme nauruun.

//Lucas?

Nimi: Alexy Morris

20.04.2017 19:25
Istuimme ihan liki toisiamme. Marho härnäten kysyi että pelkäsinkö menettäväni siveysmaisterin maineen. Nauroin ja pudistin päätäni nauruni lomassa. "Höpsö." sanoin. Hän hymyili lempeästi, kuten minäkin ja suuteli kaulaani. Värähdin. Se tuntui jännältä ja ihanalta yhtäaikaa. Puppy naurahti etten tainnutkaan olla niin siveellinen, jolloin tuuppasin häntä pehmeästi kylkeen. "Ainakin siveellisempi kuin sä, puppiseni." naurahdin ja asetin käteni Margon poskille varovasti(?) Katselin häntä silmiin ja hymy kareili kasvoillani. "Voi kulta, sä olet ihana." kuiskasin ja painoin tytön rintaani vasten(?) Annoin monta pikkusuukkoa hänen hiuksilleen(?)

©2017 London Town - suntuubi.com