Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roolipeli

Olet luonut itsellesi hahmon, ja olet valmis astumaan jalallasi Lontoon kaduille. Alahan mennä siitä, työpäiväsi varmaan alkaa pian. Hopi hopi roolimaan! 

Kannatta myös kysellä muilta pelaajilta, jos hahmonne voisivat vaikka kohdata, ehkäpä ystävystyä tai kenties jopa rakastua. Kaikki on sallittua realismin puitteissa.

 

Selvennys

Nimi-kohtaan laitat hahmosi nimen, esimerkiksi John Smith. Kotisivut-kohtaan ei tarvitse laittaa mitään, ja Kommentit-kohtaan kirjoitat sitten sen, mitä hahmosi tekee, eli roolin. Roskaposisuojaus-kohdassa sinun täytyy laskea lasku, jotta rooli julkaistaan. 
 

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Margo March

13.07.2017 10:09
Ruskeahiuksinen tyttö piteli kirjaa tiukasti käsissään. Yara piti enemmän yksin nukkumisesta, ja sen takia luki nyt kirjaa. Tämä katseli muita ympärillään olijoita. Ihan mukavan oloista sakkia, oli Yaran ensimmäinen ajatus heistä. Kirja jota Yara luki, kertoi Pimeyden taioilta suojautumisesta, ja sen historiasta. Ainakin se oli mielenkiintoista luettavaa. Tyttö mietti kuumeisesti mihin tupaan tämä joutuisi. Yara halusi ehdottomasti Rohkelikkoon tai Korpinkynteen. Tyttö nojasi hiukan eteenpäin, huomatessaan yhden pojan heränneen. Yara ei edes viitsinyt vastata kysymykseen, vaikka tiesi vastauksen. Parempi olla vain hiljaa.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 20:34
Olin hiukan etäinen enkä oikein tiennyt mitä ajatella mistään. Margo katsahti minua ärsyyntyneen oloisena ja ärähti että mitä tuo oli olevinaan. Kohautin harteitani ja puuskahdin hiukan. Olin itsekin ärsyyntynyt jostakin. Käännyin poispäin Margosta ja katselin kattoa. Mikä mua vaivasi? Äkkiä kuulin Margon purskahtavan itkuun. Hän kuiskasi että kaikki oli hänen syytään. Mhhm. Huokaus karkasi huuliltani. En yhtään tiennyt että mitä oikein tekisin. Katselin vain Margoa hetken. Ja laskeuduin sitten istumaan hänen eteensä, risti-istuntoon. "Margo.." Aloitin pehmeästi. "Älä syytä itseäsi tapahtumista. Välillä elämässä tapahtuu asioita joita ei tahdo ymmärtää. Eikä tarvitsekaan. Ne voi vaan elää läpi." sanoin hiljaa. Mistä kaikesta Margo syytti itseään? "Menneitä on turha murehtia, niille ei voi mitään. Mutta tulevaisuudelle voi. Keskitytään siihen." jatkoin. Odottelin Margon reaktiota. En tosiaan osannut lohduttaa en edes Margoa. Välitin hänestä paljon, mutta elämämme ei ollut ruusuilla tanssimista. Likimainkaan. Me tanssimme helvetin tulissa.

Nimi: Margo March

12.07.2017 19:46
Katsahdin poikaan hiukan ärsyyntyneenä.
"Mitä helvettiä tuo oli olevinaan?" ärähdin, konkaten eteenpäin.
Huokaisin syvään. Miksi vitussa kaikki oli niin vaikeaa. Valuin seinää vasten, ja purskahdin itkuun.
"Kaikki on mun syytä", kuiskasin.
Painoin kädet kasvoilleni, ja vedin terveen jalan koukkuun rintojani vasten. Huokaisin syvään, ja odotin Alexyn vastausta. Rakastin tätä liikaa...

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 18:23
Olin aiheuttanut Margolle paljon kärsimystä ja pyysin sitä anteeksi. Margo kuitenkin heti huudahti että en ollut aiheuttanut hänelle kärsimystä. Hän käännähti katsomaan minua ja välttelin hänen katsettaan. Näin ja tunsin tämän tiukan katseen ja aavistuksen rypyssä olevat kulmat. Tai siis kulmia en tuntenut. Tiesin sen, tai niin rakas ainakin sanoi. Roy oli nilkki, en minä. Huokaisin hiukan. "Niin kai.." huokaisin. Tunsin silti että olin epäonnistunut ja se häiritsi minua. Margo pääsisi oikeuteen todistamaan. "No jep." hymähdin kun Margo tuhahti että oikeudenkäyntihommat tekivät hyvää CV:hen. Pääsimme portaat alas ja hän pysähtyi huohottamaan. "Toi on varmasti raskasta." sanoin. "Voidaan edetä hitaasti. Tai voin kantaa sut." Naurahdin hiukan viileästi.

Nimi: Margo March

12.07.2017 17:48
"Et sä mulle kärsimystä aiheuttanut! Hei!" huudahdin.
Käännyin ympäri niin että näin Alexyn kunnolla(?). Katsahdin tähän tiukasti, kulmat rypistyen hiukan.
"Sä tiedät sen. Se oli se yks nilkki, et sä", sanoin totisesti.
Huokaisin syvään.
"Pääsen todistamaan oikeuteen. Vittu et tekee hyvää CV:hen et näkyy mun kaikki oikeudenkäynti jutut", tuhahdin.
Konkkasin portaat alas, ja jäin huohottamaan paikalleni.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 17:41
Roy saisi elinkautisen. Ihan oikein, mitäs koski mun kultaan. Mur! Margo huokaisi ja kääntyi katsomaan minua. Kai tiesin että hän ei ajatellut mua ampujana. Nyökkäsin hitaasti. Se oli refleksi kuulemma. Kuulin katumusta hänen äänestään ja Margo katseli maata. Seurasin häntä hiljaa. Pyörittelin asioita mielessäni. Margo oli hetken luullut kuolevansa. "Ja musta tuntu etten pystynyt auttaa sua..." mutisin ja katsahdin toisaalle. Arghdsdfj. Miksi en heti käynyt vääntämässä Royn niskaa poikki..tai no ehkei mitään sellaista mutta silti! Miksi en tehnyt heti kun huomasin että Margo kärsi. "Aiheutin sulle paljon kärsimystä rakas...anna anteeksi." viimeiset sanat olivat hiljaiset ja meinasivat juuttua kurkkuuni.

Nimi: Margo March

12.07.2017 17:17
"En! Mä vaan halusin kerran elämässäni halata sitä nilkkiä. Sehän saa elinkautisen", sanoin.
Huokaisin syvään, käännyin ympäri ja katselin Alexyä hetken.
"Kai sä tiedät etten ajattele sua minään ampujana? Mut jotenkin se refleksi tuli luonnostaan kun ryömin siihen aseen eteen", kuiskasin.
Katumus kuulsi äänestäni, ja käänsin kasvoni kohti maata. Jatkoin eteenpäin konkkaamista.
"Mä hetken aikaa luulin et mä kuolisin", totesin.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 17:08
"Niinpä." nauroin Margon sanoessa että hän voisi kampata ihmisiä. Seurasin Margoa tämän hyppiessä keppien luo. Hän vetäisi muutaman lääkkeen ja ilman vettä. Yh. Irvistin takaisin "Inhoan lääkkeitä. Minulle tulee huono olo kun vain koskenkin lääkepurkkiin." Hyi olkoon. Sain hymyn ja seurasin häntä. Hämmästyin kun hän yhtäkkiä alkoi nauraa. Mitäs nyt? Margo ei voinut uskoa sitä että oli halannut veljeään. Naurahdin hiukan itsekin. "Luulitko muuten että aikoisin ampua hänet?" kysäisin varovasti ja melko vakavana.

Nimi: Margo March

12.07.2017 16:53
"Joo. Solukämpässä kepit on cool. Mä voin kampata ihmisiä", naureskelin virne naamallani.
Loikin takaisin keppieni luokse, ja nojailin niihin. Jalkaani jomotti ihan kiitettävästi. Kaivoin repustani lääkkeet ja vedin ne ilman vettä.
"Nami, lääkkeet on aina yhtä hyviä", sanoin suu irveessä.
Hymyilin Alexylle jälleen hiukan, ja lähtiessäni kinkkaamaan eteenpäin, purskahdin raikuvaan nauruun.
"En voi uskoa että halasin veljeäni. Ties mitä satiaisia siitä sain! Hyi helvetti", älähdin.
Virnistykseni muuttui nyt vaisummaksi, muistinhan mitä olin Roylle luvannut

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 16:42
Ehkä en osannut rakastaa ketään. Tai mitään. En itseäni, en Margoa enkä perhettäni. En edes elämää. Tuijotin ikkunasta ulos, täysin omissa maailmoissa ja siksi säpsähdin hiukan kun Margo alkoi puhua ja laski kätensä poskelleni. Jokainen osaa rakastaa, kun vierellä on oikea ihminen. Se lause jäi päähäni. Vilkaisin Margoa. Tämä hymyili lempeästi ja katsoi minua suoraan silmiin. Jostain syystä hämmennyin ja punastuin hiukan. Margo rakasti minua. Aina ja ikuisesti. Sitten antauduimme varovaiseen ja pitkähköön suudelmaan. Se hetki oli maagisen täydellinen, tuntui että olisin voinut lentää. Irrottauduin hitaasti(?) ja hengähdin syvään. Sitten ojensin suklaarasian Margolle(?) "Pikku potilaani." naurahdin ja katselin häntä. "Haluatko ehkä kotiis lepäilemään? Vai aattelitko jäädä tänne sairaalaan asumaan?" virnistin.

Nimi: Margo March

12.07.2017 16:19
Kun Alexy sanoi ne sanat mitä pelkäsinkin tämän sanovan, pysähdyin. Laitoin kepit nojaamaan vasten seinää ja hypin yhdellä jalalla pojan luokse.
"Jokainen osaa rakastaa kyllä, jos on se oikea ihminen vierellä", kuiskasin, laittaen käteni Alexyn poskelle hellästi(?).
Hymyilin tälle lempeästi, ja katselin tätä suoraan silmiin(?).
"Mä rakastan sua. Aina ja ikuisesti", kuiskasin, painaen huuleni tämän huulille(?). Suutelin poikaa hyvin varovaisesti ja hitaasti(?).

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 16:13
Vastaus kysymykseeni leijui ilmassa ennen kuin Margo ehti sitä edes sanoa. Hän kinkkasi hitaasti poispäin ja vastasi sitten niin kuin oletinkin hänen vastaavan. Margo todella aikoa ampua itseään. Rakkaudesta minua kohtaan, ilmeisesti. Margo alkoi laskeutua portaita alas. Kulta sihahti että halusi pelastaa minut. Seurasin häntä hiljaa, kädet taskuissa ja katse tyhjänä. Huokaisin hiljaa Margon puhuessa. Se etten ymmärrä kertoi ettei rakkauteni Margoa kohtaan ollut samanlaista kuin hänen rakkaus minuun. "Jos sä olisit ampunut itsesi, mun elämä olis tuhoutunu." sanoin hiljaa. "Kuin kaupunki pommituksessa." lisäsin. "Mutta jos sä olet vaarassa, pirukaan ei vois estää mua tulemasta sun avuksi." Ääneni oli yhä vaisu, kuin elämä olisi valumassa minusta pois. Pysähdyin ja mietin hetken. "Tai sit mä en vaan osaa rakastaa ketään." tokaisin ja kävelin ikkunan luo. Katselin siitä ulos, pimenevään iltaan.

Nimi: Margo March

12.07.2017 15:49
Puristin hampaani yhteen, ja käänsin katseeni maahan. Lähdin kinkkaamaan eteenpäin, pitäen yhä tiukasti suuni kiinni.
"Aioin", totesin lyhyesti, lähtiessäni konkkaamaan portaita alas.
En halunnut katsoa miltä Alexy näytti. Huokaisin syvään.
"Halusin pelastaa sut siltä", sihahdin tiukasti.
Puristin tiukemmin hampaitani yhteen kun kinkkasin hitaasti portaalta portaalle.
"Mä tiedän ettet sä ymmärrä. Se vaan kertoo ettet sä tunne mua kohtaan sellasta rakkautta mitä mä tunnen sua kohtaan", totesin

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 15:15
Sain suudelman poskelleni. Nautin hänen läheisyydestään. Margon kädet laskeutuivat selälleni ja hymyilin takaisin. Hän toisti rakastavansa minua ja hymähdin pehmeästi. "Olet söötti." supatin. Margo irrottautui ja työnsin omat käteni taskuuni. Kulta pyysi minua auttamaan ja osoitti keppejä. Virnistin härnäävästi "Hei, et sinä niin mummo ole ettetkö kumartua jaksaisi." Kiusasin vain. Margosta tämä oli ilmeisesti kiusallista koska hän punastui. Pukkasin häntä hellästi ja varovasti(?) ja nostin kepit. Hän pyysi anteeksi. Ja puuskahti ettei ollut tarkoitus saada luotia jalkaan. "Ei se ollut sinun syysi." vastasin, mutta äkkiä vakavoiduin. "Margo..aioitko ampua itseäsi silloin kun painoit aseesi lonkkaasi vasten?" kysyin. Ääneni oli vakava. Ja aavistuksen syyttävä.

Nimi: Margo March

12.07.2017 14:45
Hymähdin ja painoin huuleni tämän poskelle(?). Painoin otsani vasten tämän otsaa. Käteni liukuivat tämän selälle(?) ja hymyilin hiukan.
"Rakastan sua", toistin.
Hengitin syvään, irrottautuen hiukan kauemmas.
"Heiiii. Voisitko sä vähän auttaa mua? Mä en pysty kumartumaan", sanoin osoittaen keppejä.
Kasvoillani oli pahoitteleva ilme. Oli niin kiusallista, että punastuin
"Anteeksi... Ei ollut tarkoitus saada luotia jalkaan", puuskahdin

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 14:36
Margo tervehti naurahtaen. Hän käveli hyyvin hitaasti. Ymmärsin kyllä, mutta huvittihan se silti. Virnistin takaisin Margon lausahdukselle. Sain häneltä lentosuukon ja iskin lempeästi silmää kullalle. Hän vetäisi minut lähemmäs ja tarttui hellästi käteeni. Hymyilin hänen puhuessa, vaikka vakavoiduin hetkeksi. "Onneksi olet turvassa, rakas." sanoin hellästi. Margo pudotti keppinsä ja kietaisi kätensä niskalleni. Omat käteni kietoutuivat hänen ympärilleen myös(?) ja huuleni hamusivat hänen poskeaan(?). "Mä rakastan sua." kuiskasin lempeästi.

Nimi: Margo March

12.07.2017 14:29
"Moi!" naurahdin.
Kepeillä kävely oli hiukan hidasta, mutta ainakin käsilihakset kasvaisivat kiitettävästi.
"Älä sano mitään", virnistin konkatessani enemmän kuin hitaasti eteenpäin.
Siirryin nojaamaan hetkeksi seinää vasten, ja heitin Alexylle lentosuukon. Vedin miehen lähemmäs minua(?) ja otin tätä kädestä hellästi(?).
"Mä rakastan sua. Muista se. Mä olin äsken lähellä jäädä sille tielle, ja sillon oikeesti tajusin kuinka paljon merkitset mulle", kuiskasin.
Tiputin keppini maahan, ja kiedoin kummatkin käteni Alexyn niskalle(?).

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 14:21
Saamani viestin mukaan Margon piti käydä terveyskeskuksessa ja huolestuin heti. Oliko sittenkin sattunut jotain? Vastaukseksi kirjoitin viestin: ~Okei. Onko jotain vakavaa?~ Muutamaa minuuttia myöhemmin saavuin kotiin. Toivoin että enoni ei huomaisi minua, mutta se toivo valui hukkaan heti kun avasin oven. Eno tuli keittiöstä ja astui näkyville. Hän huomasi minut ja nuhteli. Pahoittelin ja kerroin ystäväni joutuneen sairaalaan. William ymmärsi ja suuntasi ruokasaliin vieraiden luo. Minua ei huvittanut tavata heitä. Kävin suihkussa, nappasin palan voileipäkakkua ja vaihdoin vaatteet. Otin aseen ja tarkastelin sitä. Kaunis ja luotettava apuri erittäin tiukoissa paikoissa. Mutta tappaakseni en ampuisi ketään. Ase sujahti työpöydän laatikkoon mutta tikari pysytteli vyöllä. Käännyin ympäri ja astelin ulos talosta. Suuntasin pysäkille ja matkustin terveyskeskuksen liepeille. Suklaarasia oli piilossa hupparini alla. Menin aulaan odottamaan, josko Margo tulisi. Päädyin kysymään kuitenkin päivystäjältä ja tämä neuvoi minulle huoneen. Lähdin sinne päin(?) Käytävällä Margo konkkasi vastaan(?) "Kulta!" huudahdin lempeästi. Ilo kupli sydämessäni.

Nimi: Margo March

12.07.2017 13:47
Näin Alexyn laittaman viestin, ja vastasin siihen nopeasti. ~Mun pitää käydä terveyskeskuksessa, et jos vaikka jossain siel lähellä?~
Pyysin yhtä naispoliisia auttamaan minua hiukan, ja niin sain tämän autolla kyydin terveyskeskuksen akuutille. AAU:lla oli täysi tohina päällä kun naispoliisi vei minut sinne, onneksi siviilivaatteissaan.
"Luoti osu jalkaan", tämä sanoi lääkärille ennen kuin poistui.
Jalkaani operoitiin hetken aikaa, ja kuten arvasin, kepit. Onneksi luoti oli kuulemma välttänyt kaikki isot suonet ja niin edelleen.
"Et sitten tee mitään mikä voi avata ton haavan", lääkäri sanoi antaen minulle viisi erilaista lääkettä mukaan. Nyökkäsin ja nousin seisomaan. Aloin konkkaamaan kepeillä eteenpäin, totutellen siihen miten niillä kävellään.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 13:41
Kävelin kauppaa kohti ja mietin äskeistä välikohtausta. Olikohan Margo ollut siellä? Ja mitä Puppy nykyään tunsi mua kohtaan? Jos sen sanat olikin vaan tomua tuulessa. Huokaisin. Äsh, herää Alexy. Sätin itseäni. Oli sillä elämässä muutaki ku mä. Astuin sisälle kauppaan ja puhelin värähti taskussani, viestin merkiksi. Olin jo poimimassa sitä esille kun joku laski kätensä olalleni. Käännähdin ja näin yhden lukiotovereistani, Luken. Vaihdoimme kuulumiset ja hän ehdotti että hengailisimme illalla kaupungilla. Lupauduin ja vilkaisin samalla puhelimen viestin. Margolta. Hän pahoitteli kaikkea, kertoi olleensa työtehtävässä ja halusi nähdä illalla. Pistin viestin: ~Äh, kaikki hyvin. Saat anteeksi. Nähdään vain♡~
Äkkiä jäykistyin. Siis hetkinen? Big Benin luona? No, jos jotain todella pahaa olisi sattunut, ei Margo olisi ehkä laittanut viestiä. Joten ehkä kaikki oli okei. "Kaikki hyvin, Alexy?" Luke kysyi. "Joo, mutta sori, tuli muuta menoa. Pakko mennä." pahoittelin. Luke sanoi ymmärtävänsä ja kävin ostamassa kaupasta sydämen muotoisen suklaarasian, ennen kuin lähdin käväisemään kotona pikaisesti. Margolle laitoin viestiä: ~Käyn kotona pikasesti. Missä nähdään?~

Nimi: Margo March

12.07.2017 13:20
Avasin silmäni. Sama mieskollega oli vieressäni.
"Olit tajuttomana minuutin. Aika pelottavaa. Onks sulla taipumus tohon?" tämä kysyi.
Pudistin päätäni. Kaivoin puhelimen taskustani ja laitoin Alexylle viestiä (olettaen että Margolla on Alexyn numero). Samalla kaivoin luotiliivistäni mahaani tähdättyä luotia. Revin sen irti. Jotain hyötyä kalliista varusteista. Jalkaani luoti oli vain hipaissut. Näpyttelin viestin jossa luki: ~Anteeksi. Oon tosi pahoillani kaikesta. Tota mä tulin just työtehtävältä Big Benin luota, ni voitaisko nähdä illalla~
"Käy näyttää sitä terveyskeskuksessa", työparini sanoi, herättäen minut todellisuuteen jälleen.
Nyökkäsin. Kepit tulisin ainakin saamaan, jos en muuta.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 13:14
Bussi ajoi kaupungilla. Katselin tyhjänä sen ikkunasta ulos. Kaupunki levittäytyi joka puolella. Oli ihanaa päästä pois sen vilskeestä, hevosten pariin. Bussi pysähtyi hetken päästä toiselle pysäkille. Vaikka sillä olisi päässyt tallin liepeille, päätin käväistä kaupassa. Jatkaisin toisella bussilla eteenpäin. Kun astuin ulos, aloin kuulla laukauksia. Pysähdyin ja lähdin sitten niiden suuntaan. Olin utelias ja varuillani. Ihan paikan päälle en tietenkään päässyt pällistelemään, ei ampumavälikohtaus mikään teatteriesitys ollut. Big Benin lähiympäristö oli eristetty eikä sinne ollut mitään asiaa. Jäin syrjemmälle. Välikohtaus oli ohi(?) ja poliisit sekä ambulanssimiehet valloittivat paikan(?) Osa autoista lähti pillit ulvoen(?). Menetin mielenkiintoni ja lähdin astelemaan poispäin.

Nimi: Margo March

12.07.2017 12:50
Samassa puhelimeni soi. Pomoni soitti ja sanoi että oli iso operaatio käynnissä, valtava ammuskelu.
"Olen siellä kolmessa minuutissa", sanoin ja rynnistin ulos talosta.
Lähdin juoksemaan ase kädessä kohti Big Beniä, jonka edessä ammuskelu oli. Kaivoin aseen esille, ja valmistauduin ampumaan. Minut oli värvätty lähitaistelijaksi, koska olin siinä no parempi kuin tarkka-ampumisessa. Minut vedettiin poliisiauton taakse, ja sain suojaliivit ja raskaan varustuksen päälleni. Milloinkaan en ollut kantanut niin paljon aseita.
"Mene Margo!" pomoni hoputti ja työnsi minut sarjatuleen.
Ammuin nopeasti muutaman miehen joka yritti luonnollisesti hyökätä päälleni.
"Miehiä on liikaa!" huusin läheiselle poliisille, jonka kanssa työskentelin.
Ikäiseni poika nyökkäsi. Viimeinkin tiesin mitä tehdä.
"Ammu heti kun huudan!" sanoin.
Lähdin juoksemaan, ja samalla ammuin kaksi vähän liian lähelle uskaltautunutta rikollista.
"Ammu!" huusin.
Jalkaani osui. Huusin kivusta, mutta silti keskityin ampumiseen.
"Enää muutama!" poika huusi.
Vatsaan osui. Painuin kaksin kerroin, ja samalla viimeinen nilkki saatiin kiinni. Painoin haavaa tiukasti, onneksi oli suojaliivit päällä. Työparini otti minusta tiukasti kiinni samalla kun no pyörryin.

Nimi: Alexy Morris

12.07.2017 12:38
Huusin Margolle ettei asioita juoksemalla pakoon päässyt. Kulta huusi takaisin että pääsee. Ja että hän ei halunnut satuttaa minua. Hän itki ja olin itsekin surullinen. "Satutat jo nyt!" huusin takaisin. Olin jo lähellä Margoa kun pari pyöräilijää kiilasi eteeni. Pysähdyin ja miltei törmäsin toiseen heistä. He pahoittelivat ja kuittasin kättä heilauttamalla. Margo oli kuitenkin kadonnut näköpiiristäni. Seisoin hetken paikoillani. Ärh. Menin lähimmälle pysäkille. Lähtisin käväisemääj tallilla. Laitoin enolle viestiä. Hän oli yrittänyt saada minua kiinni että tulisin siivoamaan vieraita varten. Hiiteen vieraat. Jos enon koti ei kelpaisi sellaisenaan, painukoon hevon kuuseen. Ei voinut vähempääkään kiinnostaa. Viestissä kerroin että oli kiireitä ja sitten sammutin puhelimen. Bussi tuli ja nousin sen kyytiin.

Nimi: Margo March

12.07.2017 12:23
"Pääsee! Mä en halua satuttaa sua!" huusin itkien.
Huomasin muutaman talon päässä pubin. Syöksähdin sinne, ja pujahdin välittömästi miesten vessaan. Pubi oli muutenkin täynnä, eikä Alexy todennäköisesti miesten vessaa alkaisi koluamaan(?). Liuin istumaan seinää vasten, ja purskahdin jälleen itkuun. Kaivoin taskustani aseen ja pyörittelin sitä sormissani. Katsahdin lukkoon, ja tarkistin että se varmasti pitäisi. Mielessäni pyöri vain kuinka olin ampunut Royta jalkaan. Miksi olin tälläinen? Halusin olla täydellinen, Alexyn rakkauden arvoinen.
"En vittu ole sitä", kuiskasin itselleni

©2017 London Town - suntuubi.com